Toimitus- ja käyttöehdot

tokolaweightlifting.fi -sivuston palveluntarjoajana toimii Tokola Weightlifting Oy (y-tunnus 2800364-1). Sopimuksessa myöhemmin mainitulla palvelulla tarkoitetaan tokolaweightlifting.fi -sivustolla julkaistavaa verkkovalmennusta ja asiakkaalla tarkoitetaan tuotteen tilaajaa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet/palvelut tilataan verkkokaupan kotisivuilla maksamalla ne kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Kaikki rahaliikenne on SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään maksuvahvistusviesti.

Maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:

Checkout Finland Oy
Y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A, 4 krs.
33100 Tampere
Puhelin: 09 - 4282 7110, arkisin klo 9.00 – 16.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)checkout.fi
www.checkout.fi

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen asiakas saa käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun. Tiedot ja tilausvahvistus lähetetään myös asiakkaan sähköpostiin. Vahvistussähköpostin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Myyjä ei vastaa vahvistussähköpostin perillemenosta.

Palvelun peruutusehdot

Sitova kauppasopimus palvelusta astuu voimaan välittömästi asiakkaan tehtyä tilauksen. Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen peruutusoikeus myytyyn palveluun, peruutusoikeus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen. Peruutusoikeus katsotaan kuitenkin päättyneeksi jos tilaaja kirjautuu palveluun eli ottaa palvelun käyttöön.

Palvelun muut ehdot

Myyjä ei vastaa ulkoisista syistä johtuvista sivustossa esiintyvistä häiriöistä tai yhteysongelmista, jotka johtuvat internet-palveluntarjoajan laiteviasta, isäntälaitteen viasta, viestintäverkkoviasta, sähkökatkosta, luonnonilmiöstä, sodasta, oikeudellisesta rajoituksesta tai sensuurista, mutta eivät rajoitu pelkästään näihin.

Kaikki harjoitteleminen tapahtuu omalla  vastuulla. Oikealla tekniikalla harjoitteleminen on turvallista. Suosittelemme urheilun tapaturmavakuutusta, esimerkiksi Painonnostoliiton lisenssivakuutusta.

Asiakkaan ja myyjän välinen sopimus raukeaa palvelussa mainitun ajan jälkeen. Sopimuksesta mahdolliset johtuvat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.