Anna & Milko

Olemme harjoitelleet yli kymmenen vuotta Suomessa ja valmentautuneet eri valmentajien kanssa kohti useita arvokisoja ja rikkoneet monia Suomen ennätyksiä. Syksyllä 2015 muutimme Tallinnaan harjoittelemaan ammattivalmentajan Alar Seimin ja Eestin kärkinostajien kanssa. Tallinnassa harjoittelu on muuttanut tekniikkaamme vielä vahvemmaksi ja lähemmäs kansainvälistä oppia. Valmentajamme Alar Seim on valmentanut poikansa Mart Seimin MM-hopealle.
 
Olemme koonneet nyt tiedostamme laadukkaan verkkokurssin, jotta sinä etenet tehokkaammin harjoitelussasi ja opit nostamaan oikein. Kaikille liikkeille on tarkoitus ja syynsä miksi ja miten niitä tulisi tehdä. Haluamme auttaa painonnoston harrastajia oppimaan tempauksen ja työnnön oikean tekniikan ja motivoida harjoittelemaan kovaa ja nousemaan kohti uusia ennätyksiä.
 

Kurssista vastaa

Milko Tokola

Milko Tokola Suomen ja Pohjoismaiden ennätysten hallitsija sarjassa 85kg. Milko on voittanut urallaan kahdeksan Suomenmestaruutta ja edusti Suomea Rion Olympialaisissa. Ennätykset sarjaan alle 85kg tempauksessa 152kg ja työnnössä 183kg. EM-kilpailuissa paras sijoitus kahdeksas. Viimeisen puolen toista vuoden ajan harjoitellut Tallinnassa Alar Seim valmennuksessa.

www.milkotokola.fi

Anna-Maria Tokola

Anna-Maria Tokola Suomenennätyksiä sarjassa 58kg ja 63kg. Suomenmestaruuksia 12 ja paras EM sijoitus kuudes. Anna-Maria rikkoi vuonna 2016 200kg yhteistuloksen sarjaan alle 63kg. Puolisonsa tavoin valmentautunut viimeiset puolitoista vuotta Talllinnassa Alar Seimin valmennuksessa.

www.annaeveri.com